Vaikų patvirtintas sūrio mėsainių sriubos receptas


Įkandimas į šiltą, kvapnų sūrio mėsainį, šviežią ant grotelių, yra ikoninė vasaros dalis. Jei atsisveikinote su glitimu (arba grūdais), sūrio mėsainių meniu gali nebebūti. Vaikai ir aš mėgstame šią tikro maisto šoninės sūrio mėsainių sriubą. Jame yra visi skoniai, kuriuos mėgstate sūrio mėsainiuose, bet ir sočios sriubos variante!

Šis patogus maistas greitai tapo šeimos mėgstamiausiu. Tai lengva pagaminti, sūrus, skanus ir tai, ką valgys visa mūsų šeima (net ir mano išrankesni vaikai!). Ir kadangi tai yra vieno puodo patiekalas, išvalyti yra lengva. Visi prieskoniai yra sriuboje, todėl man nereikės susidurti su atsitiktiniais prieskonių buteliais, esančiais visur!

Sūrio mėsainių sriuba

Jei niekada negirdėjote apie sūrio mėsainių sriubą, tai būtent taip, kaip ji skamba… marinuoti agurkai ir viskas! Kai pirmą kartą išgirdau apie šį derinį, nebuvau tikras, kad man jis patiks. Vis dėlto klydau! Kečupas ir marinuoti agurkai puikiai dera prie šio patiekalo, o vaikai džiaugiasi valgydami „sūrio mėsainį“ dubenyje.

Čia yra jautienos ir sūrio (žinoma), bet taip pat pilna sveikų daržovių ir maitinančio sultinio. Daugumoje receptų reikalaujama gaminti roux su universaliais miltais, bet aš turiu dar geresnį, be grūdų, būdą gauti kreminę sriubą.

Daugumoje jautienos sriubų receptų reikalingas daržovių arba jautienos sultinys, tačiau tam naudojamas vištienos sultinys. Šis derinys tikrai suteikia unikalų skonį, kuris labiau primena sūrio mėsainį, o ne jautienos daržovių sriubą. Patikėk manimi šiuo klausimu!

Kaip papildyti sriubą

Man patinka, kad šis vieno puodo patiekalas būtų paprastas, bet taip pat galite pritaikyti skonį įvairiais priedais. Ant prekystalio galite turėti dubenėlį įvairių priedų, iš kurių kiekvienas galės rinktis vakarienės metu. Panašus į taco barą, bet su sūrio mėsainių sriuba!

Štai keletas dekoravimo idėjų:

  • Smulkintų krapų raugintų agurkėlių (mes mėgstame naminius raugintus)
  • Traškiai iškepti šoninės gabaliukai
  • Susmulkinti žalieji svogūnai
  • Naminiai raugo skrebučiai
  • Aštrus čederio sūris (skonis daug geresnis nei amerikietiškas sūris ar Velveeta!)
  • Keptų svogūnų užpilas
  • Pjaustyti pomidorai
  • Įmaišykite šiek tiek grietinėlės sūrio

Sūrio mėsainių sriubos pakaitalai

Jei neturite grietinės ar jogurto, tai kreminio skonio gali suteikti ir truputis riebios grietinėlės. Vis dėlto grietinė ir jogurtas suteikia jam daugiau aštrumo.

Jei norite, jautieną galite pakeisti malta kalakutiena arba vištiena. Nors sūrio mėsainio skonio ir nebūtų, bet vis tiek būtų sveika ir skanu. Šis receptas reikalauja įprastos žole šeriamos jautienos, kurioje gausu sveikų riebalų!

O aš šioje sriuboje naudoju klasikines, rusvas bulves. Jie turi daugiau krakmolo ir suteikia gražią tekstūrą. Tačiau galite naudoti bet kokias jums patinkančias bulves.

Mano slaptas sriubos tirštiklis

Gerai, gal ne tokia paslaptis, bet aš mėgstu tai tirštinti su bulvių koše. Užuot naudojęs universalius miltus, dalį virtų bulvių sutrinu su sultiniu. Norėdami gauti tikrai sklandų variantą, dalį virtų bulvių ir sultinio galite mesti į maišytuvą. Tada tiesiog įdėkite jį atgal į sriubą.

Sūrio mėsainių sriubos receptas

Patenkinkite savo troškimą šia sočia sūrio mėsainių sriuba! Su malta jautiena, daržovėmis ir kreminiu čederio sūriu tai patogu laikyti dubenyje.

  • Dideliame puode sriubai arba olandiškoje orkaitėje maltą jautieną pabarstykite svogūnų milteliais, česnakine druska, pipirais ir paskrudinkite. Nusausinkite riebalų perteklių. Iškepusią maltą jautieną išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šalį.

  • Į puodą įpilkite alyvuogių aliejaus, svogūnus, morkas ir salierą. Virkite ant vidutinės-stiprios ugnies, kol daržovės suminkštės, retkarčiais pamaišydami.

  • Įmaišykite itališkus prieskonius ir kečupą, kad ingredientai gerai susimaišytų.

  • Į puodą suberkite pjaustytas bulves ir supilkite vištienos sultinį. Mišinį užvirinkite, tada sumažinkite ugnį, kad užvirtų. Uždenkite puodą ir leiskite virti, kol bulvės suminkštės.

  • Kai bulvės suminkštės, grąžinkite jautieną į keptuvę, gerai išmaišykite, kad susimaišytų.

  • Įmaišykite pieną ir grietinę (arba graikišką jogurtą). Toliau kaitinkite sriubą ant silpnos ugnies, kol sušils, bet neužvirinkite.

  • Pagardinkite sriubą papildomai druska ir pipirais pagal skonį.

  • Patiekite karštą su mėgstamais priedais.

Mitybos faktai

Sūrio mėsainių sriubos receptas

Kiekis vienai porcijai (1 porcija)

Kalorijos 785
Kalorijos iš riebalų 405

% dienos vertė*

Riebalai 45g69 %

Sočiųjų riebalų 18g113 %

Transriebalai 1g

Polinesočiųjų riebalų 2g

Mononesočiųjų riebalų 18g

Cholesterolis 157 mg52 %

Natrio 914 mg40 %

Kalis 1743 mg50 %

Angliavandeniai 47g16 %

Skaidulos 6g25 %

Cukrus 10g11 %

Baltymai 50g100 %

Vitaminas A 4131 TV83 %

Vitaminas C 40 mg48 %

Kalcis 473 mg47 %

Geležis 6 mg33 %

* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.

Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve ir pašildykite ant viryklės.

Kokius priedus dėtumėte į sūrio mėsainių sriubą? Palikite komentarą ir praneškite mums!



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -