Kreminis buivolių vištienos panardinimas


Kažkada aš investavau į varškės prekės ženklą, nes jis buvo skanus ir man priminė savo vaikystę. Aš vis dar esu dėkingas šiai dienai, kad tai padariau, nes man tai patinka, ir tai mane skatino kūrybiškiau naudoti varškę. Aišku, man tai patinka, bet paaiškėja, kad tai yra daug universalesnė, nei aš kada nors galvojau.

Dabar aš naudojau varškę viskuo, pradedant nuo krepų, iki sūrio pyrago, iki queso ir dar daugiau. Aš turiu keletą draugų, kurie mėgsta „Buffalo Chicken Wings“, ir šis eksperimentas buvo skirtas vakarėliui ir tai buvo hitas! Aš taip pat tai padariau ir tiesiog valgiau kaip valgį, nes jame yra taip daug baltymų.

Šiame recepte pilna drąsių skonių – „Buffalo“ padažas suteikia šilumos, o rančos prieskoniai sukelia kreminį, žolės pasukimą. Be to, kotedžo sūris yra paslaptis, kaip gaminti šį DIP kreminį ir lygų, nenaudojant per daug grietinėlės ar grietinės. Jūs netikėsite, kaip gerai šie paprasti ingredientai susiburia, kad sukurtų sodrų, tenkinantį panardinimą.

Ir geriausia dalis? Tai nepaprastai lengva pagaminti, todėl per trumpą laiką turėsite kvapnų užkandį, kuris skonis kaip buivolių sparnai, bet dar geriau.

Nesvarbu, ar patiekiate šį aukštą baltymų panardinimą su daržovėmis, krekeriais ar tortilijos drožlėmis, garantuojama, kad tai bus pataikymas.

Lengvas buivolių vištienos panardinimo receptas

Šis panardinimas yra kreminis, sūrus ir turi puikų buivolių šilumą, kuris leis jums sugrįžti daugiau. Naudokite likusius vištienos krūtinėles arba „Roisserie“ vištieną, kad ji būtų dar lengvesnė!

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.

  • Į maišytuvą ar virtuvės kombainą sumaišykite varškę, buivolių padažą, rančos mišinį, česnako miltelius ir svogūnų miltelius. Maišykite iki lygaus ir kreminio. Tai sukuria kvapnų pagrindą jūsų kritimui, turinčiam reikiamą prieskonių ir kremo pusiausvyrą. Pagardinkite druska ir pipirais, jei reikia, kad tiktų jūsų skoniui.

  • Įmaišykite savo čederio sūrį (ar bet kokį susmulkintą sūrį, kuris jums labiau patinka) ir virta vištiena. Jei naudojate likusį vištieną, įsitikinkite, kad ji yra susmulkinta arba susmulkinta vištiena, kad ji gerai susimaišytų.

  • Supilkite mišinį į kepimo indą ir tolygiai paskirstykite. Įdėkite indą į orkaitę ir kepkite 30-35 minutes arba tol, kol panardinimas bus karštas, burbuliuojamas ir šiek tiek auksinis viršuje.

  • Kepę išimkite iš orkaitės panardinimo ir leiskite šiek tiek atvėsti.

  • Visus likučius laikykite šaldytuve hermetiškame inde. Prireikus pašildykite orkaitėje.

Mitybos faktai

Lengvas buivolių vištienos panardinimo receptas

Suma už porciją (1 porcija)

Kalorijos 161
Kalorijos iš riebalų 72

% Dienos vertė*

Riebalai 8G12%

Sočiųjų riebalų 4g25%

Trans riebalai 0,004 g

Polinesočiųjų riebalų 0,4 g

Mononesočiųjų riebalų 2G

Cholesterolis 46 mg15%

Natris 810 mg35%

Kalis 200 mg6%

Angliavandeniai 4g1%

0,04 g pluoštas0%

Cukrus 1g1%

Baltymai 17G34%

Vitaminas a 226IU5%

Vitaminas c 0,5 mg1%

Kalcis 146 mg15%

Lygintuvas 0,2 mg1%

* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.

  • Likusi „Roisserie Chicken“ čia puikiai veikia ar net konservuota vištiena.
  • Jei nemėgstate aštraus maisto, pradėkite mažą su buivolių padažu ir pridėkite daugiau pagal skonį.

Ką valgyti su buivolių vištienos panardinimu

Patiekite kaip užkandį su mėgstamomis daržovėmis, krekeriais ar tortilijos traškučiais, kad galėtumėte panardinti. Salierų lazdelės ir morkų lazdelės yra populiarios mūsų namuose. Agurkų griežinėliai ar naminiai tortilijos traškučiai taip pat yra hitai.

Taip pat galite pridėti šiek tiek garnyro su supjaustytomis jalapeno pipirais, pjaustytais žaliais svogūnais, pomidorais ar laiškiniais česnakais. Tai natūraliai mažai angliavandenių pasirinkimas, turintis pakankamai baltymų, kad padvigubintumėte kaip pagrindinį patiekalą!

Sūrio galimybės

Šis kritimas naudoja varškę kaip pagrindą, o ne kreminį sūrį, todėl jis nėra pernelyg sodrus. Man patinka maišyti čederio sūrio smulkintuvuose, tačiau, jei pageidaujama, galite naudoti kitą rūšį. „Cheddar Jack“ sūris, mocarela ar pipirų kėliklis sūris gerai veikia. Taip pat galite pridėti šiek tiek mėlyno sūrio padažo arba mėlynojo sūrio trupinių, kad gautumėte daugiau klasikinio „Buffalo Wing“ padažo skonio.

Padarykite jį lėtoje viryklėje

Norite tai padaryti „crockpot“? Tai geras būdas palaikyti šiltą susitikimą, „Super Bowl“ vakarėlį, žaidimų dieną ar panašius renginius. Tiesiog padarykite receptą taip, kaip nurodyta, bet įdėkite jį į „Crockpot“, o ne kepimo indą. Virkite žemai 1–2 valandas, retkarčiais maišydami iki lygaus ir karšto. Pasukite lėtą viryklę, kad šilta patiektų.

Geriausias buivolių vištienos panardinimas

Šis „Buffalo“ vištienos panardinimas yra puikus būdas mėgautis baltymais supakuotu, jaukiu užkandžiu ar maistu. Kotedžo sūrio ir čederio sūrio, kaip pagrindo, yra sodrus, kreminis ir patenkina jūsų potraukį kažkam nuolaidžiam, kol vis dar maitinasi. Buffalo padažas suteikia jam tą aštrų smūgį, o rančos prieskonių mišinys apvalina skonius, todėl bet kuriai progai jis tampa nenugalimu panardimu.

Šis baltymų kiekis yra ne tik aukštas, bet ir labai paprasta gaminti, ypač jei turite likusį vištieną. Tai puikiai tinka paruošti maistą, todėl tai yra puikus pasirinkimas greitai, sveikiems užkandžiams visą savaitę. Taigi, kai kitą kartą ieškosite skanaus skonio, kuris būtų kvapnus, ir įdaras, išbandykite šį buivolių vištienos lašą. Tai tikrai taps šeimos mėgstamiausia!

Kokius kritimus mėgsta jūsų šeima? Palikite komentarą ir praneškite mums!



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -