Mano vaikai nesakys jums sveikesnio šokoladinio sausainio, bet aš visada noriu išbandyti naujus receptus. Klasikinis „Snickerdoodle“ buvo kitas mano sąraše, kurį reikia spręsti. Šioje versijoje vietoj rudojo cukraus naudojamas klevų sirupas, o vietoj kviečių – migdolų ir kokosų miltai. Tai puikus paprastas „snickerdoodle“ receptas šventėms (ar bet kuriai savaitės dienai!).
Aš pasirinkau kokosų aliejų, kad juose nebūtų pieno, bet drąsiai naudokite sviestą, kad gautumėte intensyvesnį sviesto skonį. Jie tiesiog gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu sausainiu.
Geriausias Snickerdoodle receptas
Man nepatinka vadinti dalykus „geriausiais“, nes gali būti tiek daug gerų variantų. Tačiau kalbant apie sausainius, būtina, kad jie būtų tiršti ir kramtomi. Snickerdoodles yra panašūs į cukraus sausainius, tačiau juose yra cinamono, kad būtų šiek tiek prieskonių. Jie taip pat naudoja dantų akmenų kremą, kad suteiktų jiems būdingą atspalvį. Iš jų gaminami puikūs kalėdiniai sausainiai, bet vaikams patinka ir kaip retkarčiais popietės užkandis.
Šie „snickerdoodles“ neišsiskleidė kepdami, todėl galite juos padaryti tokius storus arba plonus, kaip norite. Plonesni sausainiai bus traškesni arba storesni, kad būtų minkštas „Snickerdoodle“. Prieš kepdama juos išlyginau delnu. Taip viduryje buvo sukurtas nedidelis kupolas, kuris buvo minkštas ir kramtomas, o kraštai buvo traškūs. Tobulas derinys!
Alergenams draugiški Snickerdoodles
Jau minėjau, kad jie yra be glitimo, be pieno ir be grūdų. Jie taip pat natūraliai pasaldinti klevų sirupu ir kokosų cukrumi. Be to, jei neturite kiaušinių, jie taip pat praleidžia kiaušinius. Nepridedant didelių kiaušinių, jie yra kramtesni ir ne tokie panašūs į pyragus, bet vis tiek puikiai laikosi kartu. Prieš perkeldami sausainius iš sausainių ant grotelių, būtinai leiskite jiems šiek tiek atvėsti, nes kitaip jie gali subyrėti.
Išbandykite juos su stikline naminio makadamijų riešutų pieno, kad gautumėte puikią patirtį!
Chewy Snickerdoodle sausainių receptas
Tai puikus „snickerdoodle“ receptas, kurio vidus yra kramtomas, o kraštas traškus. Jūs gaunate visą klasikinio sausainio cinamono saldų aštrų skonį be granuliuoto cukraus ar universalių miltų!
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir paruoštą skardą atidėkite į šalį.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus. Sudėkite šlapius ingredientus ir maišykite, kol gerai susimaišys. Taip pat galite naudoti rankinį maišytuvą arba mentelės priedą ant stovo maišytuvo.
-
Mažame dubenyje sumaišykite maltą cinamoną ir kokosų cukrų, kad susidarytumėte cinamono cukraus dangą.
-
Sausainių samteliu arba šaukštu išmatuokite tešlą ir iškočiokite ją į golfo kamuoliuko dydžio kamuoliukus. Susukite sausainių tešlos rutuliukus į cinamono cukraus mišinį.
-
Dėkite sausainių tešlą ant išklotos kepimo skardos. Delnu arba stiklinės dugnu išlyginkite sausainius. Tešla nesiskirsto, todėl pasigaminkite norimo storio.
-
Kepkite 8-9 minutes. Neperkepkite, nes atvėsę jie šiek tiek sutvirtės.
-
Leiskite pailsėti 10 minučių, prieš perkeldami iškeptus sausainius ant grotelių, kad jie atvėstų.
Mitybos faktai
Chewy Snickerdoodle sausainių receptas
Kiekis vienai porcijai (1 slapukas)
Kalorijos 96
Kalorijos iš riebalų 63
% dienos vertė*
Riebalai 7g11 %
Sočiųjų riebalų 3g19 %
Polinesočiųjų riebalų 0,1 g
Mononesočiųjų riebalų 0,2 g
Natrio 53 mg2 %
Kalis 22 mg1 %
Angliavandeniai 7g2 %
Skaidulos 2g8 %
Cukrus 4g4 %
Baltymai 2g4 %
Vitaminas A 1 TV0 %
Vitaminas C 0,01 mg0 %
Kalcis 26 mg3 %
Geležis 0,4 mg2 %
* Procentinės dienos normos yra pagrįstos 2000 kalorijų dieta.
Likučius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje.
Daugiau slapukų receptų
Norite dar slapukų? Štai keletas skanių variantų, kurie padės jums pradėti!
Kokie yra jūsų mėgstamiausi sausainių tipai? Palikite komentarą ir praneškite mums!