Turėdamas daugybę vaikų, aš visada medžioju, ar lengvai ieškau pusryčių. Tai turi būti aukštas baltymus, greitas ir tai, ką vaikams taip pat patiks. Paprastai mano kiaušiniai yra kiaušiniai, tačiau kartais jūs galite valgyti tik tiek daug kiaušinių.
Bėgant metams išbandėme daugybę pusryčių receptų, o kai kurie buvo daugiau nei kiti.
Štai kur patenka šie didelio baltymo avižų blynai. Jūs gaminate šiuos blynus maišytuve (sveiki, lengvas valymas). Be to, jie yra supakuoti su baltymais, skaidulomis ir sveikais riebalais, kad jūs būtumėte energingi ir jaučiatės pilni. Avižos natūraliai neturi glitimo, todėl jie puikiai tinka visiems, vengiančioms glitimo.
Pūkuotų baltymų blynai
Taigi, kaip avižos gali padaryti blyną, kuris yra pūkuotas, lengvas, o ne tankus? Triukas yra pirmiausia susimaišyti avižas į smulkius miltus. Šis žingsnis yra labai svarbus norint pasiekti tą tobulą blynų tekstūrą, kartu gaunant ištisų avižų skaidulą ir naudą. Be to, naudojant išrūgų baltymų miltelius, šie blynai turi daug baltymų. Aš visada jaučiuosi geriau, kai sutelkiu dėmesį į turtingus baltymų pusryčius, o cukraus kiekis kraujyje išlieka stabilesnis.
Ir ar aš paminėjau, koks lengvas yra šis receptas? Jūs tiesiogine prasme viską įmesite į maišytuvą, sumaišykite ir virkite. Jokio šurmulio, jokios netvarkos. Vos per kelias minutes turėsite pūkuotus, baltymais supakuotus blynus, kurie leis jums susimąstyti, kodėl jūs kada nors varginote dėžutėmis.
Pūkuotas avižų baltymų blyno receptas
Šis lengvas receptas yra akimirksniu padaryti. Tiesiog įmeskite visus ingredientus į maišytuvą, kad galėtumėte greitai pusryčiauti.
-
Įkaitinkite keptuvę ar keptuvę ant vidutinės ugnies.
-
Į savo maišytuvą įpilkite suvyniotų avižų. Sumaišykite dideliu greičiu 30–45 sekundėmis, kol jie virsta puikiu, miltais primenančiu konsistencija.
-
Įpilkite likusių ingredientų ir sumaišykite maždaug 30 sekundžių arba tol, kol tešla bus lygi ir gerai sumušta. Jei tešla yra per tiršta, galite pridėti bet kokio tipo pieno purslų, kad pakoreguotumėte konsistenciją.
-
Lengvai sutepkite keptuvę ar keptuvę su aliejumi ar sviestu.
-
Užpilkite apie 1/4 puodelio tešlos ant kiekvieno blyno keptuvės. Virkite, kol burbuliukai susidarys ant paviršiaus, o kraštai atrodys nustatyta, maždaug 2–3 minutes. Apverskite ir virkite dar 1-2 minutes iš kitos pusės, kol aukso rudos spalvos ir virkite.
-
Patiekite su mėgstamais priedais.
Mitybos faktai
Pūkuotas avižų baltymų blyno receptas
Suma už porciją (3 blynai)
Kalorijos 411
Kalorijos iš riebalų 135
% Dienos vertė*
Riebalai 15G23%
Sočiųjų riebalų 3G19%
Trans riebalai 0,01 g
Polinesočiųjų riebalų 3G
Mononesočiųjų riebalų 8g
Cholesterolis 202mg67%
Natris 131mg6%
Kalis 963mg28%
Angliavandeniai 43g14%
5G pluoštas21%
Cukrus 9g10%
Baltymai 26g52%
Vitaminas a 240iu5%
Vitaminas c 0,02 mg0%
Kalcis 451mg45%
Lygintuvas 3mg17%
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.
Saugokite bet kokius likusius šaldytuve 2–3 dienas arba užšaldykite butą tarp pergamento popieriaus būsimiems pusryčiams.
Jei išvengsite avižų arba esate mažesnis angliavandenių kiekis, taip pat yra būdas tai sureguliuoti be avižų. Tekstūra nėra tokia gera ir ji turi būti virta ant vidutinio ir žemo šilumos arba ji prilips. Tačiau jis veikia ir vis dar turi daug baltymų!
- Baltymų parinktys: Galite naudoti bet kokius skonio ar vanilės išrūgų baltymus. Augaliniai baltymai gali veikti, tačiau jie gali pakeisti tekstūrą ir skonį.
- OAT pakeitimas: Norėdami sutaupyti laiko, naudokite išankstinius avižų miltus.
- Kolagenas: Pasirenkama, tačiau pridedama papildomos baltymų ir naudos sveikatai.
- Pieno produktų pasirinkimas: Naudokite kokosų jogurtą ir augalų pagrindu pagamintus baltymus, kad jis būtų be pieno.
Mano vaikai tai absoliučiai praryja, kai tik jiems tarnauju! Jie taip pat pakankamai lengva, kad vaikai galėtų patys pasigaminti. Kai kurie mūsų mėgstamiausi priedai yra klevų sirupas arba žalias medus, šviežios uogos ar vanilės graikų jogurtas. Jie yra tokie lengvi ir pūkuoti, tačiau pilni baltymų, kad visi būtų patenkinti ilgai po pusryčių.
Kokie yra jūsų mėgstamiausi blynų padažai? Palikite komentarą ir praneškite mums!