Aš turiu prisipažinimą: aš buvau įbauginta gaminant naminius tvarsčius. Kaip, kaip kažkas tokio paprasto, kaip Cezario padažui, reikės tiek daug darbo? Smulkinimas, maišymas, nuolatinis nerimas dėl to, ar emulsija atsiskirs. Aš žinau, kad nesu vienintelis, kuriam buvo nerimą keliantis nerimas!
Bet atspėk ką? „Cezario“ apsirengimas nebūtinai turi būti sudėtingas išbandymas, apimantis paslapčių ingredientus ar pernelyg sudėtingus metodus.
Per kelias minutes galite padaryti labai lengvą, kreminį Cezario padažą. Jums tereikia maišytuvo ir saujelės ingredientų, kuriuos tikriausiai jau turite savo sandėliuke. Aš kalbu tris žingsnius, penkis ingredientus ir tokį drąsų, česnako skonį, kuris privers jus pergalvoti, kad kada nors vėl perkate parduotuvėje pirktą Cezarą. Ir ne, tam nereikia jokių keistų perdirbtų alyvų ar priedų. Tiesiog tikras maistas, kuris jūsų salotas jausis kaip penkių žvaigždučių restorano patirtis.
Aukšto baltymų cezario padažai
Pirmiausia, šis receptas yra kiaušinių pagrindu, būtent tai ir suteikia tą prabangią, kreminę tekstūrą, nereikia pridėti tonų aliejaus ar majonezo. Vietoj tradicinių žalių kiaušinių trynių naudojami kietai virti kiaušiniai. Tai atneša sveiką baltymų dozę į mišinį (nes kodėl reikia susitaikyti su tuščiomis kalorijomis, kai galite pasidaryti padažą, kuris jums taip pat yra naudingas?).
Šio padažo skonis yra taške dėl Worcestershire padažo purslų, „Dijon“ garstyčių smūgio ir šviežio citrinos sulčių smūgio. O ir nepamirškime česnako – tai yra slaptas ginklas, kuris prideda, kad kiekvienas Cezario padažo turtingumas turėtų turėti sodrumą. Kartu šie ingredientai veikia harmoningai, kad suteiktų jums drąsų, aštrų ir kreminį padažą, kurį myli, be jokių keistų užpildų.
Tradiciniame Cezario padaže naudojami ančiuvių filė arba ančiuvių pastos, kad būtų daugiau umami skonio. Nors čia turiu klasikinį Cezario receptą, ši versija praleidžia ančiuvius.
Ir šiame padaže yra ypač nekaltas alyvuogių aliejus. Tai prideda tą sklandų turtingumą, kurio tikitės iš Cezario. Mes naudojame gryną alyvuogių aliejų, pilną sveikų riebalų (ne labai perdirbtų daiktų). Taigi, jūs galite jaustis užtikrintai žinodami, kad šis padažas neturi jokių funky aliejų ar dirbtinių konservantų. Tiesiog sveiki, tikri ingredientai.
Paprastas Cezario padažas
Geriausia dalis? Tai paruošta tik vienu žingsniu. Jokio šnabždesio, jokio emulsijos, nėra atskirtos dramos. Tiesiog įmeskite visa tai į maišytuvą ir maždaug per 5 minutes turite Cezario padažą, kuris puikiai tinka salotoms, panardinimui ar net driebiami ant skrudintų daržovių. Be to, tai puikus pakaitalas parduotuvėje pirktame tvarsliuose, kurie dažnai pakraunami šlamštu.
Tai skanu dėl traškių romėnų salotų, keptos vištienos ir kaparėlių. Salotų receptai dažnai yra mano valgymo planų dalis, ir tai yra mano įprastos rotacijos dalis. Natūralu, kad be glitimo, tačiau jei jums reikia nemokamo pieno varianto, šis padažas yra neprivalomas. Ir kadangi šaldytuve tai trunka iki 5 dienų, galite paruošti maistą ir padaryti jį anksčiau laiko!
Lengviausias 5 minučių Cezario padažo receptas
Aukšto baltymų cezario salotų padažo receptas, puikiai tinkantis salotoms, skrudintoms daržovėms ar vištiena.
- 4 Kietai virti kiaušiniai
- 1 Kasas Baltas actas (arba obuolių sidro actas)
- 1 TSP Dijono garstyčios (arba geltoni, arba ½ šaukštelio garstyčių miltelių)
- ⅔ puodelis vanduo (prisitaikykite prie norimos konsistencijos)
- 1 Kasas Vorčesteršyro padažas
- 2 gvazdikėliai Švieži česnakai, nulupti (arba 1 šaukštelis malto česnako, arba ½ šaukštelio česnako miltelių)
- 2 Kasas Šviežios citrinos sultys
- ½ TSP druska
- ½ TSP Juodieji pipirai
-
Visus ingredientus, išskyrus parmezano sūrį, sudėkite į maišytuvą ar maisto kombainą.
-
Sumaišykite maždaug 30–45 sekundes arba iki lygaus ir kreminio. Jei pastebite, kad padažas yra šiek tiek storas jūsų skoniui, galite pridėti šiek tiek daugiau vandens, kad jis galėtų jį nulipti prie jūsų pageidaujamos konsistencijos.
-
Kai jis bus kreminis, kelis kartus pridėkite parmezano sūrį ir pulsą, kad jį įtrauktumėte. Tai palaiko padažą kreminį, tuo pačiu suteikdamas jums tą klasikinį sūrų skonį ir šiek tiek tekstūros iš parmezano. Jei jums labiau patinka ypač sklandžiai, parmezaną galite susimaišyti su visa kita nuo pat pradžių, tačiau tradiciškai pulsuodami jį pabaigoje suteikia geriausią skonį ir konsistenciją.
-
Sureguliuokite prieskonius pagal skonį. Nesivaržykite pridėti daugiau citrinų sulčių, kad gautumėte papildomo, daugiau česnakų skilteles, jei esate česnako mėgėjas (kaltas!), Arba žiupsnelis druskos, jei manote, kad jai to reikia.
-
Patiekite ir mėgaukitės!
Mitybos faktai
Lengviausias 5 minučių Cezario padažo receptas
Suma už porciją (1 porcija)
Kalorijos 35
Kalorijos iš riebalų 18
% Dienos vertė*
Riebalai 2G3%
Sočiųjų riebalų 1g6%
Polinesočiųjų riebalų 0,3 g
Mononesočiųjų riebalų 1g
Cholesterolis 75mg25%
Natris 170 mg7%
Kalis 46 mg1%
Angliavandeniai 1G0%
Pluoštas 0,1 g0%
Cukrus 0,5 g1%
Baltymai 3g6%
Vitaminas a 106iu2%
Vitaminas c 2mg2%
Kalcis 14 mg1%
Lygintuvas 0,4 mg2%
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.
- Šis padažas šaldytuve laikysis iki 5 dienų.
- Laikykitės hermetiško indo, pavyzdžiui, mūrinio indelio.
- Receptas trunka apie 5 minutes, jei mesti kartu, jei ant rankos turite kietai virtus kiaušinius. Jei ne, tada pridėkite apie 10 minučių virėjui.
Galutinės mintys
Įpilkite sveikų „Cezar“ salotų padažo ant salotų, skrudintų daržovių arba įterpkite į ją mėgstamą vištieną.
Ir ten jūs turite – aukšto baltymų Cezario padažą, kurį juokingai lengva pagaminti, sveiki ir paruošti per kelias minutes. Nereikia sudėtingų ingredientų ar nuobodaus maišymo. Tiesiog įmeskite viską į maišytuvą ir viskas!
Koks jūsų mėgstamiausias būdas naudoti „Cezar“ salotų padažą? Palikite komentarą ir praneškite mums!