Zefyrai visada yra didelis smūgis mūsų namuose. Prieš daugelį metų sukūriau savo pagrindinį „Marshmallow“ receptą (su pasirenkamais probiotikais!) Ir iš ten padariau keletą atskirų. Ši rožių zefyro versija pasižymi širdį palaikančiomis žolelėmis, tokiomis kaip rožės ir hibisko žiedlapiai, ir yra natūraliai pasaldinta medumi.
Įpilkite kvadrato tamsaus šokolado ir keletą naminių grūdų be grūdų „Graham“ krekerių, kad galėtumėte skaniai s’more. Arba valgykite juos tiesiai iš keptuvės. Jie yra mieli su aštraus gėlių užuomina, kuri sukuria puikų desertą, nesvarbu, kaip juos valgote.
Mylėk savo širdį rožių zefyrais
Zefyrai tikriausiai nėra pirmas dalykas, apie kurį galvojate, kai kalbama apie širdies sveikatą. Nors mes ribojame saldumynus, mano taisyklė yra tai, kad bet koks desertas turi turėti tam tikrą mitybos vertę. Mano originalioje versijoje yra „Real Marshmallow Root“ ir „Probiotics“, skirtos žarnyno sveikatai. Aš taip pat gaminau „Elderberry“ zefyrus ir „matcha“ zefyras su naudingomis žolelėmis.
Aš norėjau padaryti ką nors smagaus Valentino dienai ir širdies palaikančioms žolelėms atėjo į galvą! Vis dėlto nereikia jų išsaugoti tik Valentino dieną. Jie visus metus puikiai tinka.
Rožių žiedlapių nauda
Daugelis iš mūsų įsivaizduoja rožių puokštę ypatingoms progoms, tačiau jie yra ne tik graži gėlė. Rožių žiedlapiai turi puikų gėlių skonį ir kvapą. Galite gaminti rožių vandens ar hidrosolio, rožių arbatos ir kitų valgomųjų daiktų su rožėmis.
Rose yra žinoma dėl savo sugebėjimo emociškai palaikyti širdį, ypač sielvarto ir širdies skausmo metu. Tai tradiciškai buvo naudojama siekiant padėti traumoms, depresijai ir užvaldyti. Rožių žiedlapiai taip pat palaiko nervų sistemą, gali padėti sustiprinti libido subalansuodami hormonus ir padeda reguliuoti menstruacinį ciklą. Jo lakieji aliejai padeda palengvinti skausmą ir nerimą.
Kadangi tai populiari gėlė, parduodama daugybė rožių veislių. Laukinė rožė arba rOSA Damaskena Labiausiai tyrimų, susijusių su jų medicinine nauda, tyrimų. Jei neturite laukinių rožių, kad būtų galima pašarinti ar auginti jas savo sode, galite gauti rožių žiedlapių iš žolelių parduotuvių. Venkite naudoti rožes iš floristo, nes jos dažnai purškiami daugybe chemikalų ir nėra saugūs valgyti.
Širdis sveikas hibiskas
„Hibiscus“ turi gražų skonį, kuris padeda subalansuoti medaus saldumą. Man tai patinka šiuose žolelių filmuose ir netgi naudoju jį laukinių vyšnių kosulio sirupu. Jis yra daug vitamino C ir antioksidantų, kurie suteikia savo rūgštaus skonio ir ryškiai raudonos spalvos.
Jis tradiciškai buvo naudojamas sveikam kraujospūdžiui ir cholesterolio kiekiui atkurti. Hibiscus turi ilgą istoriją, kad yra naudojamas širdies ir kraujagyslių sveikatai palaikyti. Tai padeda subalansuoti hormonus ir taip pat gali padėti reguliuoti menstruacinius ciklus dėl sutraukiančių veiksmų.
Tiek Rose, tiek hibiskas daugumai žmonių yra laikomi saugiais, todėl jaučiuosi gerai, kad atiduodu juos savo vaikams maistu. Jei turite kokių nors sveikatos sutrikimų ar kokių nors rūpesčių imti žoleles, būtinai aptarkite tai su savo natūralia sveikatos priežiūros paslaugų teikėju.
Hibiscus rožių zefyrai
Šie skanūs „Hibiscus Rose“ zefyrai yra minkšti pagalvėlės ir natūraliai saldinami medumi. Su širdies palaikančiomis žolelėmis jie yra skanus būdas mylėti savo širdį!
-
Užpilkite verdantį vandenį ant žolelių ir stačiai uždenkite 10 minučių. Išmerkite, išspausdami visą skystį iš žolelių ir supilkite ½ puodelio žolelių arbatos į atskirą dubenį arba stovėjimo maišytuvą.
-
Leiskite arbatai keletą minučių atvėsti, tada pabarstykite želatiną ant šiltos arbatos ir leiskite jai keletą minučių žydėti. Norėdami sujungti, išmaišykite želatinos ir arbatos mišinį.
-
Į puodą kartu su medumi įpilkite likusio ½ puodelio žolelių arbatos. Įpilkite daugiau vandens, jei reikia, kad pagamintumėte pilną 1/2 puodelio. Užvirkite ant vidutinės ugnies ir virkite 7–8 minutes, nuolat maišydami. Medus šiek tiek patamsins, tačiau neleiskite, kad jis būtų labai tamsus ir dega.
-
Įjunkite stendo maišytuvą arba naudokite rankinį maišytuvą arbatos/želatinos mišiniui. Kol jis maišosi ant žemai, supilkite arbatos/medaus sirupą.
-
Pridėjus medaus mišinį, pasukite maišytuvą aukštai ir plakite dar 5–12 minučių arba kol jis suformuos standų kremą. Įpilkite natūralaus maisto dažų, jei naudojate. Jis turėtų sudaryti minkštas smailius, pavyzdžiui, zefyro kremą. Negalima peržengti, nes jie gali pasidaryti per sunkūs.
-
Kai zefyrai bus plakami, greitai supilkite juos į išklotą/suteptą indą ir tolygiai išlyginkite. Drėgni pirštai tam gerai tinka.
-
Leiskite pailsėti mažiausiai 4 valandas (per naktį geriau).
-
Apverskite ant pjaustymo lentos ir supjaustykite gerai suteptu picos pjaustytuvu ar peiliu į 24 zefyras.
Mitybos faktai
Hibiscus rožių zefyrai
Suma už porciją (2 zefyrai)
Kalorijos 102
% Dienos vertė*
Riebalai 0,01g0%
Sočiųjų riebalų 0,003 g0%
Polinesočiųjų riebalų 0,001 g
Mononesočiųjų riebalų 0,003 g
Natris 12 mg1%
Kalis 16 mg0%
Angliavandeniai 23g8%
Pluoštas 0,1 g0%
Cukrus 23G26%
Baltymai 4g8%
Vitaminas a 7iu0%
Vitaminas c 0,1 mg0%
Kalcis 5 mg1%
Lygintuvas 0,2 mg1%
* Procentės dienos vertės grindžiamos 2000 kalorijų dieta.
Laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 3 savaičių.
Patarimai, kaip gaminti „Hibiscus Rose“ zefyrus
Iš pradžių tai gali atrodyti bauginanti, tačiau procesas tikrai yra paprastas! Pirmiausia sukuriu stiprią žolelių infuziją, tada įpilu želatinos į pusę žolelių arbatos, o kitą pusę virkite medumi ant viryklės. Įpilkite du mišinius kartu, plakite, ir jūs turite zefyrų!
Hibiscus natūraliai turi ryškią raudoną spalvą, tačiau kai medus virsta ir tampa tamsesnis, spalva nėra tokia pastebima. Jei nenorite baltų zefyrų, galite pridėti keletą natūralių raudonojo maisto dažų rožiniam atspalviui. Aš naudojau 50 lašų natūralaus maisto spalvos, kad labai subtiliai rausvai. Tai nėra taip stipri kaip „Red Dye #40“, bet man viskas gerai.
Kai zefyrai bus džiovinami ir supjaustomi, supjaustykite juos į kai kuriuos miltelius, kad jie nepriliptų vienas prie kito. Galite naudoti ekologišką cukraus miltelių ar strėlės miltelius. Aš sumaišiau keletą papildomų rožių ir hibisko žiedlapių su „Arrowroot“ kavos malūnėlyje.
Saugojimas: Šie zefyrai truks apie 2–3 savaites kambario temperatūroje. Negalima jų laikyti šaldytuve, nes jie gaus per daug gooey ir ištirps.
Ar jūs kada nors gaminote naminius zefyrus? Kokius jūsų mėgstamiausius skonius naudoti? Palikite komentarą ir praneškite mums!